Zwemplezier aan huis

Twijfel je al enige tijd over het nemen van een zwembad in je eigen tuin? Dat is ook logisch, het is natuurlijk een hele uitgave, maar wat je er allemaal voor terugkrijgt is het het zeker waard! Een eigen huis heeft echt iets meer en de voordelen hiervan hebben we daarom ook voor jou op een rijtje gezet.

24/7 een geopend zwembad

Normaal gesproken als je ergens wilt zwemmen, moet je rekening houden met de openingstijden van een openbaar zwembad. Als je je eigen zwembad hebt, kan je zwemmen wanneer jij wilt. Is het een warme zomernacht? Dan kan jij nog tot in de late uurtjes genieten van het zwembad en misschien zelfs mooie sterren spotten vanaf je luchtbed op het water.

Geen abonnement op de sportschool nodig

Iedereen weet natuurlijk dat zwemmen gezond is. Met een eigen zwembad in de tuin zorg je ervoor dat de drempel om even te sporten veel minder hoog is. Tijdens een half uurtje baantjes trekken verbrand je evenveel calorieën als wanneer je een half uur gaat hardlopen. Daarnaast is zwemmen super goed voor je spieren en is de kans op blessures erg klein.

Veilig voor kinderen

Bij een openbaar zwembad heb je altijd het probleem dat je extreem goed op je kinderen moet letten, omdat het zo druk is verdwijnen ze snel in de drukte. Het zwembad ligt natuurlijk dichtbij huis wat ervoor zorgt dat je kinderen lekker hun gang kunt laten gaan. Omdat het zo dichtbij is kan je makkelijk een oogje in het zeil houden.

Het hele jaar door plezier

Wanneer je een buitenzwembad aanlegt is het zelfs mogelijk om het zwembad te overdekken. Door een overkapping boven je zwembad te plaatsen kan je het hele jaar door genieten van jouw zwembad én daarnaast sportief bezig zijn natuurlijk.

Genoeg redenen voor een zwembad niet waar? Maak daarom nog wat extra ruimte in je tuin en begin deze maand nog aan het bouwen van jouw eigen zwembad. Gegarandeerd plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *