Kinderbeddengoed wat past bij de slaapkamer

slaapkamer kinderen

Inge en ik zijn op zoek naar kinderbeddengoed. De kinderkamer is al behoorlijk aangekleed. We hebben bed, bureau, kasten, kleden, en er zijn al leuke accessoires, maar het beddengoed willen we veranderen want saai.

Een vriendin van mijn vrouw beviel aan om eens de site van CozyKidz.nl te bezoeken, zij zouden een groot assortiment kinderbeddengoed hebben. Dus wij die website bezoeken en al snel vonden het beddengoed aanbod. Beetje overweldigd door de keuze uit super leuke merken denk aan BORN Copenhagen, OYOY, Bibelotte en nog veel meer!

Voor welk kinderdekbedovertrek kies je?

Specifiek waren we op zoek naar een kinderdekbedovertrek, en gelukkig hebben ze die bij cozykidz.nl. We kozen uiteindelijk voor BORN Copenhagen dekbedovertrek sky night. Een prachtig dekbedovertrek, van een heldere nacht. Echt zo fraai gemaakt. Ik zou het bijna ook voor ons eigen bed willen bestellen. Maar is alleen in kinder formaten verkrijgbaar volgens mij.

Enfin, het dekbedovertrek hadden we al rap in huis ik denk binnen een dag. Ik vind hem in het echt nog fraaier dan op de afbeeldingen van de website het is echt een schitterend dekbedovertrek je ziet de hoogwaardige kwaliteit, de stijl druipt er vanaf werkelijk waar! Je moet het zien om het te geloven.

slaapkamer kinderen
Het kinderbeddengoed bepaal je bij de interieur van de kinderslaapkamer.

Dat smaakt naar meer!

Dat smaakt zeker naar meer. Op zich kunnen we ook wel nieuw behang gebruiken. Ook dat hebben ze bij CozyKidz. Wij kozen voor little town oud roze behang van het merk Majvillan. Ook weer super stylish en de klasse straalt er vanaf bij dit behang. We hebben nog geen tijd gehad om het aan te brengen op de muur. Maar wanneer we dat gedaan hebben zullen we zeker een update schrijven voor de blog met foto’s  dus stay zeker tuned, indien je ook interesse hebt in nieuw behang voor de slaapkamer van jouw zoon of dochter. Enfin ik hoop de blog te schrijven over een maand of twee. Jullie zullen nog van me horen zeer zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *