Dit zijn de drie nieuwe servies trends

Servieskast

Servies is een lange tijd een bijzaak geweest en alles draaide alleen maar om de gerechten die op borden werden geserveerd en het drinken wat in de glazen en mokken werd geschonken. Maar die tijd is nu voorbij, want servies is helemaal hip en mag echt gezien worden! Tegenwoordig zijn servies gemaakt van natuurlijke materialen helemaal in. Ook de retro uitstraling is helemaal aan het terugkomen en bestaat veel uit kleur. HK Living heeft bijvoorbeeld veel retro servies. Ook hotel chic is tegenwoordig helemaal hip. Lees snel verder voor meer informatie over deze drie trends op het gebied van servies! 

Retro

Met de retro stijl gaan we terug naar de jaren zeventig. Dit retro servies bestaat uit veel felle kleuren, zoals blauw, groen en oranje en alles mag met elkaar worden gecombineerd. De felle kleuren zijn ook mooi met lichte pasteltinten te combineren en zo creëer je een frisse look. Wil je niet meteen heel je servies retro hebben? Dan kan je bijvoorbeeld ook alleen gaan voor retro mokken, zoals de HK Living mok. Ook komen ribbels en gekleurd glas weer helemaal terug, wat een vrolijke twist geeft. Met retro servies geef je je tafel een leuke en vrolijke vintage look. 

Een goed gedekte tafel met servies
Een goed gedekte tafel met servies

Natuurlijke materialen

Natuurlijke tinten in het interieur zijn al een tijdje populair, maar nu ook binnen het servies. Al een aantal jaar is natuurlijke voeding in flinke opkomst en nu wordt het natuurlijke eten ook op natuurlijk servies geserveerd. Dit servies komt niet alleen in natuurlijke kleuren, maar ook in materialen en vormen. Vooral de materialen keramiek, hout, bamboe en aardewerk zijn heel populair en deze materialen kan je ook goed met elkaar combineren. Het leuke aan handmade servies van keramiek is dat het uniek is en imperfecties heeft. Dit maakt het heel bijzonder servies om te hebben. De lichte natuurlijke aardetinten creëren een frisse en rustige uitstraling op tafel. 

Hotel chic

De laatste grote servies trend is hotel chic. Net als natuurlijke tinten, was hotel chic binnen het interieur al een tijdje een trend, omdat het een luxe en warme uitstraling geeft. We zien deze trend nu ook steeds meer in het servies terug en ook in andere tafelaankleding, zoals kandelaars en tafelkleden. Binnen hotel chic wordt er veel gebruikgemaakt van donkere kleuren, sierlijke vormen en glanzende materialen. De kleuren diep groen, rood en blauw worden gecombineerd met kleuren als goud, zwart en grijs. Door deze kleuren en materialen te gebruiken geef je je tafel een chique uitstraling en is het net alsof je in een sterrenrestaurant zit te dineren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *