Zonder stress verhuizen naar vier hoog met een verhuislift!

verhuislift

Heb je eindelijk dat leuke appartement gevonden in die te gekke buurt? De vierde verdieping is een perfecte mix van een geweldig uitzicht over de bruisende stad, met het voordeel dat de geluiden gedempt worden door de hoogte. En je hebt een stuk meer privacy dan op de begane grond.

Droom je al weg bij het idee dat je jouw eigen plekje daar kan inrichten, met alle voordelen van de stad binnen handbereik?

Ja, maar nu alleen die verhuizing nog hoor ik je denken.

Het fantastische uitzicht over de stad op vierhoog betekent ook al je meubels en dozen met spullen door het trappenhuis naar boven sjouwen. Je voorpret over de nieuwe woning wordt getemperd door de stress over de verhuizing. Krijg je al je spullen wel onbeschadigd boven? Passen ze wel door het trappenhuis en wie gaat dat allemaal tillen? Gelukkig is er een betere oplossing!

De verhuislift

Met een verhuislift hoef je je geen zorgen te maken over het eindeloze sjouwen. En je hoeft niet bang te zijn dat je enthousiaste helpers je meubels beschadigen tegen de muren van het trappenhuis.

Banken, tafels, kasten en verhuisdozen, maar ook bijzondere spullen zoals een piano of een aquarium kunnen veilig met een verhuislift omhoog getild worden. Op deze manier wordt de hele verhuizing een fluitje van een cent.

Er zijn verhuisliften voor verschillende hoogtes, dus ook jouw appartement op vier hoog kan veilig bereik

t worden. De meeste verhuisliften huur je samen met een gediplomeerde verhuislift operator. Deze operator heeft alle benodigde papieren en de ervaring om de verhuislift met jouw spullen veilig te kunnen bedienen. En een operator brengt de nodige ervaring in verhuizen met zich mee!

verhuizen.jpg
Een verhuislift gebruiken

Via de ladder

Een verhuislift is een zogenaamde ladderlift. Via de buitenkant van het gebouw worden jouw spullen op een plateau aan de ladder omhoog vervoerd. Om alles extra veilig te laten verlopen zet je spullen vast met speciaal bevestigingsmateriaal zoals spanbanden. Ook kan je je spullen extra beschermen met dekens. Zo komen ook kwetsbare spullen veilig boven.

Huur je een verhuislift met operator, dan werkt deze ook mee als verhuizer. De operator weet precies hoe je spullen het beste laadt op de lift. Natuurlijk kun je ook nog extra verhuizers laten komen voor een stressvrije verhuizing!

Zo kun je binnen no time genieten van je nieuwe appartement op vier hoog met de verhuislift!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *