Badkamertrends

badkamer

Ben jij je droombadkamer aan het plannen? Moet je badkamer worden gerenoveerd, of wil je het opfrissen met trendy details van deze tijd? In deze post bespreken we de laatste badkamertrends. Interieurontwerp, zoals elke vorm van kunst of mode, is een weerspiegeling van ons heden en evolueert voortdurend. Je kunt meegroeien met de trends, maar je moet slim zijn in het selectieproces.

Een ronde spiegel

Een ronde spiegel is onconventioneel en toch tijdloos. Ze zijn trendy en functioneel. Ronde spiegels helpen de starheid van de ruimte te doorbreken. Ze zullen dienen als een onverwacht element dat interesse in de ruimte zal toevoegen, terwijl de eenvoudige en klassieke vorm gaat lang meegaat.

Matte afwerkingen

Matte afwerkingen zijn favoriet voor zowel keukens als badkamers; van wastafels en armaturen tot tegels. Een matte afwerking is zeer elegant en modern. Het kiezen van een matte afwerking voor je badkamer is een persoonlijke keuze. Zowel mat als glanzend zijn mooi en elk heeft zijn voor- en nadelen. Echter is een matte afwerking de favoriet van tegenwoordig. Het is perfect voor mensen die een natuurlijke of rustieke look willen creëren.

badkamertrends
Ontdek de laatste badkamertrends

Onzichtbare douchewanden

Onzichtbare douchewanden gemaakt met glazen schermen, lijken de badkamer visueel te vergroten. Ideaal om in kleine badkamers te plaatsen. Tegelijkertijd creëert het meer ruimte en biedt het gebruiksgemak. Terwijl sommigen vinden dat dit ontwerp een gebrek aan privacy heeft, genieten anderen juist van de toegankelijke openheid en meer doucheruimte. Dat maakt deze trends ideaal voor kleine badkamers. Het laat de badkamer groter lijken, zorgt voor meer licht, heeft een schoner uiterlijk en is ook nog eens een erg moderne keuze.

Opgehangen badkamermeubilair

Buiten het feit dat dit een stijlvolle manier biedt om je producten op te bergen, creëert het ook nog eens meer ruimte omdat het geen vloerruimte inneemt. De ruimte die zichtbaar is onder het wand gemonteerde meubilair, geeft de ruimte een groter en opener uiterlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *