Waarom kiezen voor klompen?

waarom kiezen voor klompen

Loop, buk, sta en til je veel en ben je op zoek naar stevige, maar ook comfortabele klompen? Dan zijn de Sanita San Flex klompen zeker geschikt voor jou. Deze klompen van het bekende Deense merk Sanita, zijn de ideale klompen voor mensen die veel op de been zijn. De klompen worden bijvoorbeeld veel gezien op de medische werkvloer en worden daarom ook wel de medische klompen genoemd, maar daarnaast zijn de klompen ook ideaal voor dagelijks gebruik, zoals tijdens klusjes in huis of tijdens het werken in de tuin.

Comfortabel

De klompen vormen zich perfect om de voeten en zijn daarnaast ook licht en buigzaam, wat natuurlijk bevorderlijk is voor het loopcomfort. Daarnaast hebben de klompen een PU-voetbed, wat ook zorgt voor het verhogen van het draagcomfort. De loopzool van deze klomp heeft een goede antislip laag, daardoor heb je een stevige grip op de werkvloer, je hoeft dus niet bang te zijn dat je uitglijdt. Voordeel van deze klompen is ook dat ze geluidsarm zijn en de zool is tevens schokabsorberend, wat natuurlijk prettig is voor je rug en benen. De klompen zijn eenvoudig aan en uit te trekken, dit komt door de open hak. De klomp kan je, met behulp van het riempje over de wreef, als het nodig is wat strakker om de voet laten aansluiten.

Sterke en duurzame klomp

Deze klompen gaan lang mee, ze zijn sterk en duurzaam. De klomp is van leer en heeft een comfortabele, flexibele zool. De leren kap van de klomp is met sterke nieten bevestigd in de zool. De klomp is praktisch, hygiƫnisch en makkelijk te onderhouden.

Welke Sanita San Flex klomp kies je?

Ze zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Het hangt er natuurlijk vanaf waar je de klompen wil gaan dragen. Wil je ze gewoon thuis of bijvoorbeeld op de medische werkvloer gebruiken? In een medische omgeving gelden uiteraard specifieke eisen voor het schoeisel dat je draagt. Zorg er dus voor dat je voor aanschaf goed weet wat de eisen zijn van de werkvloer, daarnaast is het verstandig de informatie van de klomp goed door te lezen, zodat je kan controleren of de klomp hiervoor geschikt is. Er zijn diverse soorten verkrijgbaar in de basiskleuren, zoals zwarte klompen, witte klompen, roze klompen en blauwe klompen. Maar daarnaast zijn ze ook te verkrijgen in verschillende trendy kleuren en zelfs met leuke motieven. Kortom het is een leuke, comfortabele klomp waar je zeker mee gezien mag worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *