Vintage meubels

Vintage meubels zijn hip

Vintage meubels worden steeds populairder!

Wist jij dat vintage meubels dé trend zijn van dit jaar? Vintage meubels zijn niet te ontbreken in menig interieur. Ze zijn tijdloos, elegant en vaak ook erg goedkoop! Wist jij dat je vintage meubels prima kunt combineren met je moderne interieur? Ja, dag lees je goed! Vintage meubels zijn anno 2019 niet te missen in je interieur! Wil je meer weten? Lees dan vooral verder.

Wanneer spreken we van een vintage meubel?

We spreken pas van een vintage meubel als de desbetreffende meubel tussen de 25 en 100 jaar oud is. Vintage meubels zijn vaak erg duurzaam, tijdloos en zijn te vinden in verschillende prijsklassen. Je kunt vintage meubels vaak vinden in je plaatselijke kringloopwinkel, op het internet of bij andere vintage winkels. Afhankelijk van jouw budget en smaak, zal jij altijd slagen in het vindnen van dé perfecte vintage meubel.

 

Laat je inspireren door vintage meubels

Velours en fluweel

Deze trend heb je vast al voorbij zien komen. Meubels van velours en fluweel zijn erg in trek bij menig interieurliefhebber. Ze stralen luxe en elegantie uit, en bovedien passen ze zowat bij elk interieur. Dus, of je nu een moderne, vintage of simpele interieur hebt: met verlours of fluweel sla je de plink nooit mis!

Nog meer trends

Hieronder volgt een opsomming van nog meer trends wat betreft vintage meubels:

– Gebogen en geometrische vormen

– Pastekleuren (lichtblauw, mint, lichtgeel, babyroze, etc.)

– Meubels gemaakt van eikenhout, teakhout of andere soorten (duurzaam) hout

– Marmer

– Plastic meubels (het liefst in felle kleuren)

– Wit of zwarte meubels

– Meubels in verschillende vormen en patronen

Tips

Wist jij dat vintage meubels ook leuk zijn in combinatie met retro meubels? Hierdoor creëer jij een fantastische ambiance in je interieur en krijg jij die leuke complimenten van vrienden en familie aan de lopende band! Je hoeft je vooral niet in te houden wat betreft het spelen en combineren van verschillende soorten kleuren, meubels, vormen en patronen. Uiteindelijk ben jij degene die je stijl naar voren hoort te brengen d.m.v. het aanpassen van je interieur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *