Waarom IN.HOUSE?

meubels van in.house

Je kunt meubels kopen, je kunt echter ook meubels lopen bij IN.HOUSE. En daar zit nogal wat verschil tussen. Het familiebedrijf ontwerpt de meubels zelf en kan die bovendien ook nog eens erg snel leveren. Bovendien kun je prima zelf je eigen meubels samenstellen. 

Modern, industrieel of landelijk

Op zoek naar moderne, industriĆ«le of landelijke meubels? Denk dan eens aan IN. HOUSE. Die hebben het echt allemaal in huis. De liefde voor het interieur spat van IN.HOUSE af. IN.HOUSE is een echt familiebedrijf. Bij IN.HOUSE is men altijd op zoek naar inspiratie en de meest moderne ontwerpen. Hoewel ze eigen producten ontwikkelen, worden uiteraard wel steeds de trends scherp in de gaten gehouden. 

Uitgebreide collectie en verrassend lage prijzen

Breng je een bezoek aan IN.HOUSE dan stuit je op een uitgebreide collectie met producten die voor een verrassend scherpe prijs aangeboden worden. Het familiebedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid en heeft ondertussen dertig vestigingen door heel het land. Met name de hoekbanken, fauteuils, eettafels, eetkamerstoelen, opbergkasten en accessoires van IN.HOUSE zijn ondertussen een begrip geworden. Dat is zeker het geval als je gecharmeerd bent van landelijke meubels, moderne meubels en industriĆ«le meubels. 

in.house
De redenen om jouw meubels bij het familiebedrijf IN.HOUSE te kopen

Op grote schaal ingekocht en eigen ontwerpen

Dat de producten tegen zeer scherpe prijzen aangeboden worden heeft alles te maken met het feit dat er op grote schaal ingekocht wordt en dat de producten zelf ontwikkeld worden. Het is zelfs zo dat als je ergens anders hetzelfde product vindt die goedkoper aangeboden wordt dan betaalt IN.HOUSE je het verschil gewoon terug.  Dat betekent meteen dat je dus nooit een cent teveel betaalt als je inkopen doet bij dit familiebedrijf.  

Ook voor stylingadvies ga je naar IN.HOUSE

Behalve de mooiste meubels klop je ooit tevergeefs aan bij  IN.HOUSE als je behoefte hebt aan stylingadvies. De eigen specialisten denken met je mee en dat zowel als het gaat om details, maar ook als je toe bent aan een complete make-over. Je kunt altijd een gratis interieuradvies aanvragen. Dit kan bijvoorbeeld een interieurontwerp in 2D of in 3D zijn. Je kunt ook vragen om een kleuradvies, een verlichtingsplan en vragen of er meegedacht kan worden over een nieuwe indeling van je interieur. 

Inspiratie nodig? Kijk snel op de website van De Ruijtermeubel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *