Trends voor aan de muur

Een kale muur kan heel mooi zijn, maar een muur die aangekleed is met een van de trends op dit moment is natuurlijk veel leuker. Er zijn een hoop verschillende keuzes die iemand kan maken wanneer hij of zij een kamer in het huis wil opleuken. Dit kan bijvoorbeeld met een schilderij of met andere verschillende materialen. We gaan een kijkje nemen in de trends op dit moment op het gebied van muurdecoratie.

Wandobjecten

Wandobjecten zijn vaak grote platen of posters die je op kan hangen. Denk bijvoorbeeld aan een grote wereld kaart of een groot vlak bestaand uit kleinere vierkanten gemaakt van plexiglas. Dit wordt gemaakt van verschillende materialen, maar momenteel duikt katoen heel veel op. Meestal met een grote print erop. Dit kunnen natuurlijk verschillende printen zijn. Wanneer je een woonkamer wil opvrolijken kun je bijvoorbeeld kiezen voor een drukkere print in plexiglas. Wanneer je de slaapkamer wil opvrolijken kun je vaak beter kiezen oor een wat rustigere print in plexiglas. Natuurlijk kun je zelf beslissen wat je leuker vindt, maar bijna overal kun je een foto op plexiglas kopen.

foto op plexiglas
foto op plexiglas

Borden met persoonlijke touches

Ook borden met persoonlijke objecten erop zijn op dit moment erg populair. Denk bijvoorbeeld aan een letterbord met een persoonlijke boodschap er op. Of een rek met verschillende producten en kaarten die het een persoonlijke touch geven. Ook hierbij kun je zelf kiezen of je een druk rek wil of juist een rek met rustige producten en kleuren om de kamer rustiger te krijgen. Wanneer je kiest voor veel spullen dan zal het snel een drukkere indruk geven dus denk hier goed over na.

Rekken en planken

Steeds meer mensen kiezen ervoor om rekken en planken op te hangen in plaats van schilderijen. Naast dat het een leuk gezicht heeft, kan het ook handig zijn om spullen juist op te bergen. Je kan er voor kiezen om leuke spullen op de rekken of planken te zetten om de kamer in te richten wanneer je dit in de woonkamer doet. Wanneer je het in de keuken doet, kun je bijvoorbeeld ook kiezen om spullen op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan potten met bloem en pasta’s. Naast dat dit makkelijk is, geeft het ook nog een huiselijke sfeer.

Verf en behang

Naast het ophangen van materialen aan de muur kun je natuurlijk ook altijd nog kiezen voor behang en verf. Neem bijvoorbeeld een leuke print op de muur zodat deze ook gedecoreerd is zonder dat je er iets aan hoeft op te hangen. Behang is in alle soorten en maten te krijgen en dus ook vast in een print die bij jou past. Ook verven blijft natuurlijk altijd mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een trendy kleur als mosterdgeel of koraal. Natuurlijk ook bij verf is eigenlijk alles mogelijk en dus precies zo aan te passen zoals jij dat wil.

Tot slot

Alles heeft natuurlijk te maken met wat jouw smaak is. Of het nou een wereldkaart is of plexiglas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *