Maak je tuin compleet met een waterornament

waterornament

Je hebt een tuinplan gemaakt en hebt het hele plan uitgevoerd. De tuin heeft alles wat je zou willen. Heerlijk beschutte plekjes om te zitten. Gras om te spelen of languit te zonnen. Je hebt prachtige plantjes, struiken en bloemen geplant en gezaaid. Ook je nieuwe lounge set staat in een prachtige hoek opgesteld, zodat je heel relaxed je prachtige tuin kan bewonderen. Dan ontdek je dat je toch iets mist. Iets wat je over het hoofd hebt gezien tijdens het maken van jullie tuinplan. Het kan zo maar zijn dat het ontbrekende stuk in je tuin een waterornament is..

Waarom een waterornament?

Een ornament in je tuin zorgt voor net dat beetje extra waar je naar op zoek bent. Water is een fijne toevoeging aan een tuin. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een complete vijver aan te leggen. Een waterornament is wat minder aanwezig en zorgt voor het beetje cachet waar je net naar op zoek was. Er zijn veel verschillende waterornamenten te koop. Voor elke smaak is er een ruime keuze.

Wat voor een ornament past bij mijn tuin?

Er is behoorlijk wat keus als het gaat om deze ornamenten. Het hangt natuurlijk vooral af van je smaak. Ook is het verstandig om te kijken naar de grote van je tuin en of er eventueel kinderen in de tuin spelen. Een enorm ornament in een tuin zo groot als een postzegel staat niet chique. Kinderen spelen graag en het zal niet de eerste keer zijn dat een elegant ornament door een bal wordt beschadigd. Kies dus wijs, maar laat je vooral leiden door je eigen smaak.

Genieten in je tuin.

Nu het element water ook vertegenwoordigd is in je tuin, kan je gaan genieten van alles wat in je tuin groeit en bloeit. Vanuit je stoel kan je nu je tuin bewonderen zonder dat er iets ontbreekt. Het waterornament maakt je tuin compleet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *