De unieke en stijlvolle kasten en wandmeubels van Hülsta

meubels van hulsta

Het Duitse merk Hülsta maakt al tientallen jaren kwalitatieve en eigenzinnige meubels die ieder interieur een opkikker geven. Ze staan bekend om de wandmeubels met zwevende onderdelen en een groot aantal opbergmogelijkheden. Deze stel je zelf samen, voor een optimaal gebruik van je ruimte. Naast stijlvol zijn ze ook bijzonder praktisch en kun je kiezen uit verschillende toepassingsmogelijkheden en functionaliteiten. 

Hülsta ontwerpt de elementen en jij gaat hier vervolgens mee schuiven en stapelen totdat je een meubelstuk hebt samengesteld dat precies past in je woning en in je leven. Omdat de meubels allen van hoogwaardige kwaliteit zijn, zal je er vele jaren plezier van hebben. Dit merk combineert de Duitse degelijkheid en handigheid met stijl en finesse.

De Hülsta Now! lijn

De Now! lijn van Hülsta is ideaal voor moderne en jonge interieurs. Het bestaat uit een aantal elementen die je probleemloos met elkaar kunt combineren om er een meubelstuk van te maken wat precies past bij je wensen. Daarom zijn ze ook ideaal voor kleinere ruimtes en appartementen. Zo kun je een wandmeubel ontwerpen waar je ook van kunt werken of eten. De elementen zijn neer te zetten, maar ook op te hangen. Dat betekent dat je ze als een soort van Tetris spel met elkaar combineert totdat je voor jou het ideale meubelstuk hebt samengesteld. Hülsta rijkt je de stukken aan en jij geeft er je eigen persoonlijke invulling aan.

Andere meubelen

Het blijft natuurlijk niet alleen bij de Now! elementen, want Hülsta levert ook een aantal andere meubels aan. Je kunt dan denken aan salontafels, dressoirs, wandkasten, vitrinekasten, lowboards en wandcombinaties.  Veel van deze meubelstukken bevatten elementen die staan en die hangen en een aantal hebben onderdelen die er bijna zwevend uitzien. Je benut je ruimte optimaal terwijl je stijl voorop zet en je interieur echt uniek maakt. 

stijlvolle kasten en wandmeubels
stijlvolle kasten en wandmeubels van Hülsta

Een 3D ontwerp met het handige tekenprogramma

Het is goed mogelijk dat je nog twijfelt over dit Duitse merk. En het kan met dit soort meubelstukken soms lastig zijn om je in te beelden hoe dit zich vertaalt naar jouw kamer en situatie thuis. Daarom heeft Hülsta een 3D programma ontworpen waarmee je samen met een adviseur de verschillende elementen leert combineren. Je stopt niet totdat je je eigen ideale meubelstuk hebt samengesteld. Je kunt dan direct ook zien wat de prijs is en eventueel elementen verwijderen of toevoegen al naar gelang het budget dat je hebt. Zo creëer je een uniek meubelstuk, dat past bij jouw budget, smaak en behoeften.

Kwaliteit en de langst mogelijke levensduur

Het meubilair van Hülsta wordt gemaakt van materialen van de beste kwaliteit. De systeemmeubelen worden hier ook uitgebreid op getest en worden niet de markt op gebracht als ze hier niet doorheen komen. Je kunt dus rekenen op vele jaren gebruiksgemak als je besluit te investeren in een meubelstuk van deze Duitse fabrikant. En wat ook je interieur, het soort woning, je eigen smaak en je benodigdheden, met de eigentijdse en stijlvolle elementen die Hülsta aanbiedt stel je zelf het ideale meubelstuk samen voor jouw specifieke woonomgeving.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *