Een Arabische transformatie van de verlichting in ons huis

arabische lamp

Kwamen terug van vakantie in Marokko deze zomer. Wij hebben een stel vrienden die komen uit Marokko en die hadden ons uitgenodigd om bij hen op bezoek te komen in hun zomerhuis daar aan de kust in Marokko.

Wat ons met name opviel tijdens deze trip. Allereerst echt fantastisch eten. Tweede plaats, prachtige sfeervolle interieur dat ze hebben in dit woonhuis. De Marokkaanse aankleding van een huis bekoort ons enorm.

Enfin, jammer genoeg hadden we geen tijd en waren we ver weg verwijderd van de markten en souks van grotere steden zoals Marrakech dus we konden niet zulke fraaie decoratie stukken kopen. Onze Marokkaanse vrienden gaven aan dat in Nederland echt authentiek interieur uit Marokko te verkrijgen is bij de webwinkel Ghalia.nl, en dat deze website zeer populair is bij zowel Marokkaanse Nederlanders als de rest van de bevolking vanwege de authentieke handgemaakte oosterse lampen met name.

lamp arabisch
Een Arabische lamp brengt heel wat sfeer met zich mee.

We wilden sowieso een lamp kopen. Want die zijn niet alleen mooi op zich zelf, ze geven ook zo een prachtig licht vergeleken met onze saaie functionele lampen. We wilden specifiek een oosterse hanglamp en die bieden ze gelukkig ook aan op Ghalia.nl.

Wij kozen uiteindelijk de lamp Aswad XL een extra grote lamp. We hebben een grote woonkamer en daar gaan we hem ophangen. Ik kijk er nu al naar uit. We hebben de lamp al in huis op dit moment van schrijven maar moeten hem nog installeren. Verder zagen we nog veel meer leuke dingen in de webwinkel wat dacht je van berber tapijten, dienbladen, en kaarsenhouders. Een volgende keer gaan we die ook kopen om de puntjes helemaal op de i te zetten. Dan kunnen wij ons Hollandse huis net zoals onze Marokkaanse vrienden transformeren tot een paleis voor een prikkie! Ja waarom niet gewoon omdat het kan met Ghalia.nl kan echt iedere Nederlander een prachtig sfeervol interieur behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *