Kaarsen en windlichten

Kaarsen en windlichten

Zeker tijdens de donkere en koude winteravonden kunnen we wel wat extra verlichting in huis gebruiken. Helder en fel licht zijn hierbij uit den boze. We willen vooral gezelligheid creëren: bijvoorbeeld lekker aan de haard genieten onder een dekentje en met een goed glas wijn. Daar past enkel gedempt en gezellig licht bij.

Kies voor ‘veel’

Als je denkt aan extra gezellig licht, kom je onmiddellijk uit bij kaarsen. Beperk je niet tot een of twee kaarsjes, maar plaats er heel veel! Denk ook aan windlichten. Zij voorkomen dat de kaarsen uitgaan door het minste zuchtje en ze beschermen tevens de omgeving tegen spatten of zelfs tegen brand. Plaats kaarsen of windlichten in alle kamers van je woning. Plaats een aantal grote windlichten op de eetkamertafel. Zet een rijtje theelichtjes op je dressoir. Verlicht je salontafel met een set kaarsjes. Denk ook aan de badkamer. Neem een lekker warm en geurig bad en geniet van de dansende vlammetjes van kaarsen. Lees je graag nog een boek in je bed? Doe het grote licht uit, steek je leeslampje aan en vul aan met sfeervolle kaarsen. Steek ook een kaarsje aan in de hal of zelfs op het toilet. Het geeft telkens dat ietsje meer sfeer en gezelligheid. Het plaatsen van veel kaarsen en windlichten in huis laat zien dat jij veel zorg besteedt aan je interieur.

Kaarsen en windlichten
Een gezellige sfeer in huis creëer je met kaarsen en windlichten

Kaarsen en windlichten in alle soorten

Kaarsen bestaan in alle afmetingen, modellen en kleuren. Maar ook bij windlichten heb je heel wat keuze. Ze bestaan in diverse materialen: glas in combinatie met metaal of steen bijvoorbeeld. En je vindt ze in alle stijlen: modern, klassiek, vintage, industrieel of landelijk. Kies daarom voor windlichten die bij je interieur en jouw stijl passen. Laat ze aansluiten bij de stijl van je andere verlichting zoals hanglampen, staanlampen en tafellampen. Tenslotte maken kaarsen en windlichten een belangrijk deel uit van je verlichting. Net als met alle accessoires kun je met kaarsen en windlichten een specifieke look en uitstraling geven aan je interieur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *