Hovenier voor uw tuin

tuin door een hovenier

Een mooie, landelijke tuin, dat is wat we allemaal graag willen. De aanleg van deze mooie tuinen, alsmede het onderhoud ervan, dient echter wel op een goede manier te gebeuren. Dat laat je dan ook graag over aan een professionele hovenier, zoals hovenier TuinID Bremer. Door de tuin op goede wijze te onderhouden, behoud je het landelijke karakter en uitstraling van de tuin. Bij TuinID Bremer staat kwaliteit voorop en dat zie je terug in de beplanting en andere onderdelen van de tuin. Tevens maakt deze hovenier enkel gebruik van milieuvriendelijke producten en dat komt je tuin ten goede.

Een hovenier inschakelen bij tuinaanleg

Heb je voor de aanleg van jouw nieuwe tuin een geweldig plaatje in je hoofd, maar krijg je deze maar niet op papier? Of vind je verschillende stijlen mooi, maar weet je deze niet op een juiste manier te combineren? Dan is het een goed moment om de hovenier in te schakelen voor je tuinaanleg. Dankzij jarenlange ervaring en kennis van verschillende zaken, kan hij je uitstekend adviseren bij de aanleg van jouw nieuwe tuin. De hovenier maakt een ontwerp op maat en kan dit ontwerp vervolgens op de juiste manier aanleggen. Daarbij houdt een hovenier rekening met zaken waar je zelf minder snel aan denkt. Waterafvoer bijvoorbeeld. Met een goede waterafvoer heb je minder snel last van een te nat gazon of plasvorming op je terrasbestrating.

Het onderhoud van je tuin

tuinaanlegNa aanleg wil je uiteraard volop kunnen genieten van je nieuwe tuin. Om dat optimaal te kunnen doen, is tuinonderhoud erg belangrijk. Uiteraard kun je het tuinonderhoud voor eigen rekening nemen. Maaien, onkruid wieden en harken zijn tuinwerkzaamheden die je prima zelfstandig kunt doen, maar mocht dit om uiteenlopende redenen niet lukken, dan staat de hovenier voor je klaar. Met zijn kennis van zaken kan hij naast deze tuinwerkzaamheden tevens het snoeien voor zijn rekening nemen. Snoeien is namelijk een specialistisch karwei dat in veel gevallen op verkeerde momenten of op een foutieve wijze gedaan wordt. En dat kan nare gevolgen hebben. Zo leidt verkeerd snoeien tot scheefgroei bij bomen en een vergrote kans op ziekten en plagen. Uiteraard is het bij de hovenier mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit kan wekelijks, maandelijks of halfjaarlijks, maar in overleg is uiteraard veel mogelijk. Er zijn verschillende werkzaamheden waarbij je aan kan denken als het gaat om tuinonderhoud. Hovenier TuinID Bremer verzorgd al deze werkzaamheden met passie:

  • bemesting
  • onderhoud aan het gazon
  • voorjaarsbeurt aan de tuin
  • snoeiwerkzaamheden
  • tuin opschonen
  • verzorging aan bomen
  • onkruid verwijderen
  • de tuin winterklaar maken
  • beplanting

Overige werkzaamheden van de hovenier

Naast tuinaanleg en tuinonderhoud is de hovenier ook inzetbaar voor (terras)bestrating, het plaatsen van overkappingen, boomverzorging en tuinadvies. Wil jij het landelijke karakter van jouw tuin graag behouden? Neem dan contact op met de hovenier en vraag naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *