Eettafel industrieel

eettafel op maat

Een eettafel industrieel past erg goed in een interieurstijl met natuurlijke kleuren, waarin een houten tafel juist die natuurlijke stijl terug laat komen.

Eettafel industrieel voor een trendy woonstijl   

Industriële tafels zijn erg in trek en je vindt ze dan ook in verschillende formaten, kleuren en stijlen. Een eettafel industrieel is eigenlijk weer terug van weggeweest. Waar je vroeger veel oude houten en bijna versleten eettafels tegenkwam, zijn deze nu weer erg in trek. Juist om een stukje oudheid en geschiedenis weer in je interieur te halen. Een industriële eettafel draagt hier zeker aan bij. In het verleden zag je industriële eettafels voornamelijk in werkplaatsen, bedrijfshallen en binnen de industriële sector. Hoe leuk is het dat deze trend weer helemaal ‘in’ is. Daarom zien wij tegenwoordig steeds meer industriële eettafels in modern ingerichte woningen.

Eettafel industrieel van oud hout   

In de kloosters en kastelen van vroeger, kwam je die prachtige en robuuste kloostertafels of kasteeltafels tegen. Je kunt je er bijna bij inbeelden hoe hier vroeger aan gegeten werd. Vaak zie je nog restsporen van het gebruik bij deze soort industriële eettafels. Deze oud houten tafels zijn weer helemaal in trek. Vaak wordt het tafelblad hier en daar wat opgeknapt en hersteld, maar het oude karakter van zo’n industriële eettafel blijft wel behouden. Een oude kloostertafel of kasteeltafel is dan ook een lust voor het oog. Zeker als je je woning wilt stylen met oude houten en natuurlijke meubels en meubelaccessoires.

 

Industriële eettafel op maat

Veel meubelmakers in industriële meubels, bieden de mogelijkheid van industriële eettafels op maat. Je kunt ze dan ook in verschillende afmetingen, grofheden en stijlen vinden. Zo wordt een eettafel industrieel ook regelmatig gebruikt voor moderne kantoren en bedrijven die klasse uit willen stralen. We spreken dan eigenlijk ook niet alleen over eettafels, maar over robuuste industriële tafels die voor meerdere doeleinden te gebruiken zijn. Warm glooiend hout, in combinatie met een robuust metalen onderstel. Dat straalt echt een vorm van perfectie uit. Een oude houten industriële tafel altijd uniek en telkens weer net even anders van vorm en afwerking.

eettafel industrieel
Industriële eettafel

Stoere robuuste industriële eettafel

Een industriële eettafel kan voor diverse doeleinden en in verschillende types gemaakt worden. Je kunt een dergelijke eettafel dus ook gebruiken als bureau, vergadertafel, kantoortafel of werktafel. Helemaal omdat je de afmetingen van de tafel kan afstemmen op het gebruik of het aantal personen die hieraan kunnen zitten of werken. Denk bijvoorbeeld eens aan een industriële tafel van dekdelen, wagonhout, oud eiken, geleefd teakhout of een unieke boomstamtafel. Het voordeel hierbij is dat vrijwel elke industriële tafel als deze zijn eigen uniciteit heeft. Geen tafel is namelijk hetzelfde.

 

Industriële tafelblad met zelf te kiezen onderstel

In plaats van een complete industriële tafel, kun je in bepaalde meubelzaken en webshops ook een industrieel tafelblad bestellen. Hierbij kies je zelf het onderstel van je wensen. Een eettafel industrieel is zwaar en duurzaam. Daar hoort ook een degelijk en kwalitatief goed onderstel onder. Een onderstel van staal of RVS wordt hierbij veelvuldig gebruikt. Het voordeel hierbij is, dan je ze in meerdere kleuren kunt laten afwerken. Wil je ook graag een  industriële eettafel met houten poten, metalen onderstel of misschien met zo’n stoere kloosterpoot? Klik dan eens door bij de tafels van Trendmeubel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *