Tijdloos interieur

Een tijdloos interieur
Je interieur inrichten, doe je in je eigen persoonlijke smaak. Het geeft jou een thuisgevoel en je bent vertrouwd met de tijdloze inrichting waar jij van houdt. Toch kan het dat je na een tijd je inrichting beu bent. Of je gaat samenwonen en je partner wilt ook zijn smaak met die van jou combineren. Kortom het is tijd voor verandering. Een huis inrichten doe je niet elke dag, je wilt het liefst een interieur waar je jaren later nog steeds niet op uit bent gekeken, of wat enigszins gedateerd is. Een tijdloos interieur hoeft geen grote verandering te zijn. Je kunt met een paar simpele trucjes en tips steeds je woonkamer up-to-date houden, waardoor je interieur van alle tijden is!

Wat vandaag trendy is, is morgen ouderwets
Een tijdloos interieur doet niet mee met de trends, maar is ingericht met meubels en accessoires waar men persoonlijk iets mee heeft. Verschillende woonstijlen zoals: Oosters, klassiek of modern kunnen van alle tijden zijn, maar persoonlijke accessoires die voor jou van sentimentele waarde zijn, kunnen het verschil maken. Een kunstobject waar een verhaal achter zit, je zelf uitgezochte meubelen of een vloerkleed waar je absoluut geen afstand van kunt doen, kunnen je interieur een tijdloze look geven.

Een tijdloos interieur hoeft zeker niet oubollig te zijn
Kleuren
Kies voor je wanden bijvoorbeeld neutrale kleurtinten. Grijs, bruin, beige en natuurlijk wit zijn kleuren die tijdloos zijn. Kies voor duurzame meubelen die over enkele jaren nog steeds niet zijn versleten of gaan vervelen. Een bank in neutrale kleuren past overal bij, net als die passende eethoek met stoelen. Evenals een praktische kast of comfortabel bed, die mogen best wat duurder zijn, want je investeer in een tijdloos interieur. Wil je toch met felle kleuren eruit springen? Kies dan voor accessoires die je ook makkelijk weer kunt wegzetten of verwisselen, mocht je ze zat zijn. Less is more, zet niet je hele huis vol met accessoire rommeltjes. Je kunt beter een paar grote items in je woonkamer zetten, waardoor je woonkamer ook ruimer lijkt. Een tijdloos interieur is kiezen voor een eigen levensstijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *