De uiteenlopende mogelijkheden van lampen bij een industrieel interieur

Wat is er leuker dan bezig zijn met je interieur? Lekker inspiratie opdoen online op leuke woonwebsites, het verschuiven en toepassen van allerlei meubelstukken. De decoratie veranderen. Andere kussentjes op je bank, mooie kaarsen en wat nieuwe posters in je lijsten. Om deze voorwerpen mooi uit te laten komen is licht heel belangrijk. Door licht op de juiste plaats te positioneren kun je een hele fijne sfeer vormen. Helaas wordt dit nog weleens vergeten. Maar nu wil je natuurlijk dat je lampen ook passend zijn bij je interieur. Lampen zijn lastig uit te kiezen. Ze nemen vaak een prominente plaats in en zijn daarom heel zichtbaar voor iedereen. In dit artikel hebben we het over de mogelijkheden van lampen bij een industrieel interieur.

Industrieel interieur

Wat zijn de mogelijkheden bij een industriële inrichting? Laten we eerst wat meer informatie winnen over deze stijl. De kenmerken van een industrieel interieur zijn donkere kleuren zoals zwart in verbinding met lichtere kleuren zoals grijs en wit. Weinig accessoires en de decoratie is vaak een stoer item. In het industriële interieur zijn de meubelen vaak strak en metaal is er dikwijls in verwerkt. Toch heb je hierin ook weer verschillende stromingen. Aan de éne kant het ruwe, oude en aan de andere kant het strakke, moderne. Ook binnen deze stijl kan er gespeeld worden met een accentkleur zoals de stoere kleur cognac.

Industriële lampen

Eerst is er de keuze uit verschillende soorten lampen. Wil je een tafellamp, hanglamp, vloerlamp, wandlamp of bureaulamp? Vervolgens kun je kiezen welke stijl je wilt zodat het mooi aansluit bij jouw woning. Kleur en materiaal zijn de volgende stappen. En wil je een matte of een glanzende afwerking? Er zijn zelfs lampen met leer en steen. Industriële verlichting heeft vaak een getekende look maar toch zijn ze voorzien van de moderne benodigdheden. Zo kun je kiezen uit LED-lampen, kooldraad of een gloeilamp. Ook kun je denken aan dimmers zodat je de felheid van het licht kan bepalen. Het mooiste is om alle lampen in dezelfde stijl te bezitten. Op de website industrielelampen.net zijn allerlei soorten lampen te vinden die passen binnen een industrieel interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *