Hoe monteer je zonwerende raamfolie?

Zonwerende raamfolie wordt steeds vaker in huizen en bedrijven toegepast. Het is betaalbaar en het werkt, zonwering hoeft helemaal niet zo duur te zijn! De zonwerende raamfolie zorgt ervoor dat het heerlijk koel blijft in je huis of op kantoor. Het felle zonlicht schijnt niet meer in je ogen. Je meubelen en stoffen binnenshuis zullen ook niet meer verkleuren. Wanneer de folie eenmaal op het raam is bevestigd hoef je er niets meer aan te doen. Het is onderhoudsvrij, poetsen kan gewoon met water. Super makkelijk!

Aanbrengen van de folie

Het aanbrengen van de raamfolie is nog even een klusje, maar iedereen kan het en je bent snel klaar. We hebben een stappenplan voor je opgesteld waarmee je de raamfolie eenvoudig aanbrengt, zonder luchtbellen natuurlijk. Volg dit plan nauwkeurig en voor je het weet is jouw zonwerende raamfolie al gemonteerd.

Stap 1:

Bestel je raamfolie bij raamfolie-winkel.nl. Zorg dat je raam goed schoon is voordat je begint. Er mag geen viezigheid meer op het raam zitten, dit zorgt voor luchtbellen en lelijke plekken. Na het schoonmaken moet je het raam normaals bevochtigen.

Stap 2:

Teken de formaten van het raam af op de folie. Houdt de folie andersom tegen het raam en teken de lijnen af. Hierna kun je de folie op maat maken.

Stap 3:

Haal de beschermfolie van de folie af. Besproei het raam en de folie licht met een plantenspuit. Plak de folie op het raam en strijk deze glad met een pasje. Besproei na het gladstrijken de folie nog een keer licht met de plantenspuit.

Stap 4:

Maak de folie goed schoon. Deze kun je met een doek droogwrijven. De restjes folie die nog uitsteken kun je nu eenvoudig wegsnijden.

Zo makkelijk kan het zijn. Dit klusje is voor iedereen weggelegd, ook als je normaal niet zo handig bent. Ga aan de slag met je zonwerende raamfolie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *