Vloerlamp met kap voor een landelijke of klassieke uitstraling

Vloerlampen zijn er in zeer veel verschillende modellen. Ze bestaan uit verschillende materialen en zijn van diverse stijlen. Zo is de ene lamp ultramodern, terwijl de ander het toppunt is van klassiek. Daartussenin bevindt zich ook nog heel veel keuze. Ben je op zoek naar een lamp met een wat landelijke of klassieke uitstraling, dan vormt een vloerlamp met kap een uitstekende keuze.

Het voordeel van vloerlampen met een los te kopen lampenkap

Natuurlijk maakt het soort lampenkap daarin ook veel uit. Er zijn ook voldoende lampenkappen in de winkel te verkrijgen die juist heel modern aandoen, zoals lampenkappen die volledig van metaal zijn gemaakt. Dit zijn meestal echter kappen die aan de lamp vastzitten of met de lamp worden meegeleverd. Houd je van een landelijke of meer klassieke uitstraling, dan is het een goed idee om te gaan voor een lampenpoot waarbij je een losse kap kunt kopen. In dit geval is er namelijk vaak extra veel aandacht besteed aan de vormgeving van de poot. Kies voor een houten of betonnen poot, deze passen het allerbeste in de trendy klassieke of landelijke huiskamerinrichting. Naast dat dit soort poten vaak ontzettend mooi zijn vormgegeven, zijn de losse lampenkappen die in de winkel te krijgen zijn bijna allemaal van stof. Dit zet de landelijke of klassieke uitstraling nog wat extra kracht bij. Kies voor een mooie combinatie van poot en kap, voor het allerbeste effect.

Vloerlamp
Een vloerlamp heeft een schitterende uitstraling voor de woonkamer

Niet snel uitgekeken raken op je vloerlamp met kap

Het kunnen verwisselen van lampenkappen is een groot voordeel van vloerlampen met kap. Zo kun je na een bepaalde periode, als je bent uitgekeken op de lamp, kiezen voor een nieuwe lampenkamp, waardoor de lamp toch net weer even een andere uitstraling krijgt. Op deze manier kun je een lamp heel lang in je bezit hebben, voordat je helemaal op de lamp bent uitgekeken en op zoek wilt naar een nieuwe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *