Tv in slaapkamer

Tv in slaapkamer
Tv in slaapkamer, wat wil een mens nog meer? Lekker ’s ochtends slaperig tv kijken onder de warme dekens of nog even het programma afkijken in bed voordat je gaat slapen. Een Tv in de slaapkamer is dan ook voor iedereen een perfecte oplossing.

Tv in slaapkamer zou slecht voor slaappatroon zijn

Of een Tv in slaapkamer nou wel of niet goed is, daar zijn de meningen sterk over verdeeld. De een beweert dat het niet goed voor je is en de ander juist weer wel. Zo is er de mening dat een Tv in slaapkamer slecht is voor het slapen. Het zou je slaap negatief beïnvloeden. Het zorgt ervoor dat je later gaat slapen en dat je ook een stuk onrustiger slaapt. Het felle licht van de Tv zorgt voor activatie van de hersenen en remt het aanmaken van melatonine. Dat is het hormoon dat ervoor zorgt dat je slaperig wordt. Kinderen die een Tv op hun slaapkamer hebben zouden slechter scoren op school en meer slaapproblemen hebben.

Tv in slaapkamer
Een TV in de slaapkamer heeft voor- en nadelen. Bedenk goed wat het beste bij jou past.

Tv in slaapkamer gunstig voor je seksleven

Aan de andere kant zou een Tv in je slaapkamer wel goed zijn voor je seksleven. Mensen met een Tv in hun slaapkamer zouden gemiddeld twee keer meer seks hebben. De meeste mensen geven dan ook aan dat een Tv in hun slaapkamer het seksleven positief beïnvloedt. Een aantal geeft zelfs aan televisie te kijken terwijl ze de liefde bedrijven met hun partner. Met een Tv in je slaapkamer hoef je nooit meer een moment te missen. Het is slecht een van de vele redenen die mensen opgaven.

Een Tv in je slaapkamer is vooral een keuze van jezelf. Je hoeft in ieder geval nooit meer een programma te missen en je kunt dit ook nog eens op een ontspannende manier doen. Of het nu wel of niet goed voor je is, een Tv in je slaapkamer is vooral luxe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *