Tips voor een relaxte tuin

relaxte tuin

Op welke manier maak jij van je tuin een plek om zomers heerlijk te kunnen ontspannen? Er zijn verschillende luxeproducten die je aan je tuin toe kunt voegen, om hier een relaxte tuin van te maken. Denk bijvoorbeeld aan een opblaasbaar zwembad, een bubbelbad of je eigen spa! In dit artikel geven we je enkele handige tips om van je tuin een plek te maken, die de ruimte biedt om tot rust te komen na een lange werkdag. Zo kun je een volgende werkdag vol goede moed en energie beginnen.

 

Tip: maak vooraf een lijstje met de elementen die je aan je tuin toe wilt voegen. Denk aan een terras, een gazon, een tuinhuisje, een bloemenperk, enzovoorts.

 

Creatieve indeling voor je tuin maken

De elementen die je reeds opgeschreven hebt voor je nieuwe tuin vormen de basis voor een eerste indeling. Voeg de elementen samen in de beschikbare ruimte, waarbij je probeert om de losse elementen niet te nadrukkelijk aanwezig te laten zijn. Wanneer het contrast tussen elementen te groot wordt, kan dit je tuin namelijk een rommelige uitstraling geven. Dit wil je logischerwijs voorkomen! In het geval van een tuinhuisje is het gebruik hiervan alleen verstandig als je voldoende ruimte hebt.

 

Luxeproducten aan je tuin toevoegen

Net als voor het tuinhuisje, geldt ook voor het gebruik van luxeproducten dat je voldoende ruimte in je tuin moet hebben om dit te kunnen gebruiken. Luxeproducten worden in verschillende soorten aangeboden, zoals eerder aangegeven werd. Het voordeel aan veel van deze luxeproducten is dat je ze in verschillende maten kunt bestellen. Kies voor een opblaasbaar bubbelbad in een kleine tuin en laat een grotere spa plaatsen als je hier de ruimte voor hebt! Zo heb je altijd mogelijkheden om je van tuin een relaxte tuin te maken.

 

Tip: kijk eens bij Fonteynspas om te zien welke jacuzzi’s momenteel met korting aangeboden worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *