Plantenbakken als tuinafscheiding

plantenbak

Een tuinafscheiding is een mooie manier om de tuin in verschillende zones of gebieden in te delen. Dit is vooral gewenst om een terras te creëren of duidelijke overgangen. Dit zien wij vaak bij de vijver, langs looppaden maar ook in hoeken. Plantenbakken zijn een mooie manier om deze afscheiding te maken. Grote bakken zorgen ervoor dat er duidelijkheid ontstaat. Deze kunt u vullen met bijvoorbeeld coniferen, boompjes of heesters. Ook kunt u kiezen voor mooie zomerbloeiers. Het voordeel van polyester bloembakken is dat dit deze vorstbestendig zijn. Zo kan uw tuinafscheiding altijd blijven staan. De vierkante of langwerpige plantenbak is het meest geschikt als tuinafscheiding.

Ronde polyester bloembakken buiten
Ronde vormen worden minder vaak gebruikt als afscheiding in de tuin. Toch zijn hier ook mogelijkheden mee. Het staat mooi om een rijtje ronde bloembakken naast elkaar te zetten. Planten die de hoogte in groeien zorgen voor een strakke belijning. Hiermee valt de tuinafscheiding zeker op. De langwerpige polyester bak zien we vooral op balkons en op terrassen. Gevuld met mooie zomerbloeiers brengt dit sfeer op het terras. Er zijn ook planten die in het vroege voorjaar of in het najaar bloeien. Of u kiest voor eenjarige of meerjarige planten is een persoonlijke keuze. Als tuinafscheiding zijn de meerjarige of vaste planten populair. Hierdoor hoeft u deze niet te vervangen.

Plantenbak
Een plantenbak is een mooie afscheiding voor je woning en zorgt ervoor dat de tuin een mooi aanzicht krijgt.

Onderhoud van de natuurlijke tuinafscheiding
De polyester bak vraagt niet veel onderhoud. Wanneer de polyester bloembakken buiten vies zijn kunnen deze worden afgespoeld met water. De coating zorgt ervoor dat de bak goed beschermd is tegen allerlei weersinvloeden. Deze kunststof bakken hebben een diepe kleur die zeer weinig verkleurt door zonlicht. Hierdoor blijft de bak jarenlang mooi. Bovendien zijn ze in verschillende kleuren verkrijgbaar. Op deze manier stemt u de kleur op de tuininrichting af. Deze tuinafscheiding is dan ook een investering voor de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *