Internationaal verhuizen naar Amerika

verhuizen naar amerika

Wil jij jouw “American Dream” najagen, dan zul je moeten verhuizen naar Amerika. De mogelijkheden zijn er eindeloos. Je kunt van afwashulp naar miljonair gaan wanneer je bereid bent om hard te werken, maar hoe regel je dat je er komt te wonen? In dit blog leggen we je uit wat erbij komt kijken als je naar Amerika wil verhuizen, oftewel een verhuizing naar het buitenland.

Verhuizen naar Amerika

Een verhuizing naar Amerika is een hele onderneming waar best veel bijkomt kijken. Het is namelijk niet zo dat je even naar een buurland gaat, maar je gaat zelfs naar een ander continent! Daarom is het erg verstandig om al ruim van tevoren te beginnen met de planning hiervan (maanden van tevoren). Het is belangrijk dat je geen zaken over het hoofd ziet en/of vergeet. Gelukkig kun je in Nederland alvast een hoop zaken regelen en voorbereiden om de internationale verhuizing met zo min mogelijk stress te laten verlopen.|

verhuizen naar het buitenland
Wat komt er kijken bij een verhuizing naar Amerika?

Zaken waar je rekening mee moet houden

Je gaat Nederland verlaten, dus is het zaak dat je hier alles en iedereen inlicht die hiervan op de hoogte moeten zijn. Het is tijd om alles te gaan regelen. Wat er o.a. bijkomt kijken:

 

  • Ontslag indienen bij je werkgever (indien je niet voor je werk naar Amerika verhuist)
  • Opzeggen van lopende abonnementen en verzekeringen die je niet meer nodig hebt
  • Zorg- en verhuisverzekering afsluiten
  • Uitschrijven bij de gemeente waar je op dit moment woonachtig bent
  • Opzeggen van je huur, gas, water en licht
  • Regelen van je visum/green card en andere documentatie
  • Verschepen van je inboedel en/of eventueel je auto
  • Huisvesting en werk/bron van inkomen in Amerika
  • Onderwijs van je kinderen

Internationaal verhuizen is niet niks

Internationaal verhuizen is zoals je ziet niet zomaar iets. Het is daarom ideaal om een internationaal verhuisbedrijf in te schakelen die je helpt met al deze dingen en met nog veel meer. Een internationaal verhuisbedrijf is gespecialiseerd in internationaal verhuizen en weet precies hoe en wat. Het is al heel wat om te emigreren, laat staan alles ook nog te regelen. Een internationaal verhuisbedrijf kan erg veel uit handen nemen en veel stress ontnemen. Jij hebt al genoeg aan je hoofd, dus waarom zou je het jezelf onnodig moeilijk maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *