Het gemak van een centraal stofzuigersysteem

Een centraal stofzuigersysteem heeft verschillende voordelen. Ze zijn heel makkelijk te gebruiken en ze zijn veelzijdig. De lange, flexibele stofzuigerslang die erbij hoort zorgt ervoor dat je niet alleen binnenshuis overal kunt stofzuigen. Je kunt de auto, garage en caravan ook gewoon even mee pakken. Dit is nog lang niet alles, lees verder om te zien wat het centraal stofzuigersysteem nog meer in petto heeft.

Schone lucht zorgt voor minder allergie├źn

Als je een normale stofzuiger gebruikt wordt de lucht nooit echt schoon. Doordat een centraal systeem de vieze lucht niet terug je woning in blaast, is de lucht nu wel echt schoon. De vieze lucht wordt door het systeem naar buiten geleid. Zeker wanneer je een allergie hebt zul je het verschil direct merken. De symptomen zullen direct minder zijn. Bij reguliere stofzuigers blijven de allergenen gewoon in huis hangen, zo kom je nooit van je kwalen af. Een centraal stofzuigsysteem biedt hierdoor een uitkomst tegen allergische reacties.

Weinig geleid

Het stoort je misschien niet altijd, het lawaai dat een stofzuiger maakt. Dit komt doordat je eraan gewend bent. Let eens goed op het geluid en je zult merken dat je het toch een vervelend geluid vindt. Probeert er iemand te slapen? Helaas, je zult toch moeten stofzuigen. Ook als je aan de telefoon zit is het heel vervelend als de stofzuiger wordt aangezet. Een centraal stofzuigsysteem is geluidsarm, er komt helemaal geen lawaai bij kijken. De motor van het apparaat wordt geïnstalleerd op een tactische locatie, zoals je garage of kelder, waardoor je totaal geen last hebt van lawaai. Je kunt voortaan onbezorgd stofzuigen, je valt er niemand meer mee lastig. Een gesprek voeren tijdens het stofzuigen? Dat kan makkelijk!

Meer zuigkracht

Het systeem heeft een zeer sterke motor. Ze zijn ontzettend krachtig, vele malen krachtiger dan de motoren van reguliere stofzuigers. Ook gaat de motor een stuk langer mee. Dankzij deze zuigkracht wordt al het vuil opgezogen waar een normale stofzuiger de power niet voor heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *