Een nieuw jaar met nieuwe meubels

betonlook meubels maken

Zo aan het begin van het nieuwe jaar dan krijgen we weer zin om ons huis eens aan te pakken. Elke verandering is goed, Als we maar even een ander uitzicht hebben zo denken we dan bij ons zelf. Maar waar te beginnen, welke meubels. Om je een beetje op weg te helpen dachten wij dus eens aan de woonkamer of keuken. De plek waar veel tijd wordt doorgebracht binnenshuis. En dus een leuke ruimte om onder handen te nemen.

Laten we eens klein beginnen met een meubel die veel gebruikt wordt en bovendien aardig wat aandacht opeist, de eettafel. Alleen al door het tafelblad te veranderen kun je al een ander effect en gevoel in je huis bereiken. Met beton cire kun je een oud tafelblad gemakkelijk om turnen in een stoer modern meubel. Dit kun je gemakkelijk zelf doen.

Zelf beton stuc aanbrengen? Dat is helemaal niet zo moeilijk

Op youtube zijn er talloze video’s te vinden die je stap-voor-stapweg wegwijs maken in het aanbrengen van het beton stuc. Je zult zien dat je met een paar uur tijd en wat geduld een prachtige nieuwe eettafel kan hebben.

betonlook op maat
betonlook op maat maken

Liever een betonlook eettafel op maat?

Kies je liever voor een beton look eettafel die door een professional is vervaardigd? Kijk dan eens op trendmeubel.nl, de meubelmakers uit Stolwijk leveren industriƫle eettafels eventueel in betonlook op maat. Zodat je zeker weet dat de tafel zal passen in je keuken of woonkamer.

Tot slot: het aanrechtblad in betonlook kan natuurlijk ook

Als je de keuken of eettafel prima vindt, kun je ook eens denken aan een kleine wijziging van de keuken zelf. Want naast op maat gemaakte eettafel bladen kunnen er ook aanrechtbladen op maat gemaakt worden. Het mooie van de keuze van betonlook hierbij is dat dit materiaal behoorlijk stevig is waardoor het lastiger beschadigd. Zeker gezien de activiteiten in de keuken zoals het bereiden van eten of hete pannen op het aanrecht is dit natuurlijk ideaal. Het geeft daarnaast je keuken ook nog eens een robuust en stoer karakter. Wat wil je nog meer!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *