De keuze voor een trampoline

trampoline

Etan is een fabrikant van trampolines in allerlei verschillende soorten en maten. Etan is opgericht in 1988 en heeft sindsdien heel wat kinderen blij gemaakt. De ambitie van Etan is altijd geweest steeds betere en veiligere producten te maken. In september 2014 vond Etan de kans zijn eigen fabriek te openen in Bosnië. Dit had als grote voordeel dat de kwaliteit nog beter in de hand gehouden kon worden en er kon nu ook gemakkelijk maatwerk geleverd worden.

De fabriek van Etan is gevestigd in Velika Kladuša. Werkeloosheid blijft hoog in Bosnië, daarom is ervoor gekozen om de fabriek ergens te vestigen waar er iets betekent kan worden voor de lokale bevolking.

Trampolines

Etan levert trampolines in allerlei verschillende kwaliteitsklassen. Alle premium modellen staan voor de beste kwaliteit die ze aan kunnen bieden. Deze premium modellen zijn weer onderverdeeld in Silver, Gold en Platinum. Het grote verschil tussen deze 3 is het randkussen dat de trampolines hebben. De Platinum heeft het dikste kussen en wordt dan ook gezien als de veiligste. Er is ook een Gold inground trampoline beschikbaar. Deze inground trampolines moeten worden ingegraven in de tuin, als grote voordeel heeft dit dat de valhoogte kleiner wordt, mocht het onverhoopt toch misgaan en het ziet er erg netjes uit in de tuin.

De classic is het instapmodel van Etan en de Hi-Fflyer is de ideale middenklasser die veiligheid, kwaliteit en de prijs uitstekend combineert met elkaar.

Alle Etan trampolines zijn uitgerust met het Diamond systeem. Het Diamond systeem houdt in dat er een lange en een korte triangel aan de springmat vast zit. Het grote voordeel hiervan is dat kleine kinderen met minder gewicht net zo soepel kunnen springen als oudere kinderen of volwassenen.

Keuze maken

Veiligheid staat altijd voorop bij Etan trampolines dus de instapmodellen zijn net zo veilig als de duurdere modellen. Om een goede keus te maken zal je moeten bedenken of je de trampoline wil gaan verplaatsen of dat hij altijd op 1 plek blijft staan. Als hij niet verplaatst gaat worden is een inground trampoline die ingegraven moet worden een goede keus. Mocht er toch iets gebeuren dan is de valhoogte erg klein en het ziet er netjes en verzorgd uit in de tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *