Sanita klompen voor de juiste ondersteuning van de voet

Goed schoeisel dat op de juiste plekken de juiste ondersteuning biedt is onmisbaar voor professionals in beroepen waar veel wordt gestaan en gelopen. Dagelijks uren op je benen moeten staan om bijvoorbeeld zorg te verlenen of je taken uit te kunnen voeren vergt nou eenmaal veel van je lichaam. Een goede schoen is daarom erg belangrijk, want met de juiste ondersteuning zorg je goed voor je gezondheid en je houding. Op langer termijn profiteer je daarvan en blijf je klachten zoals rugpijn en pijnlijke benen voor. Sanita klompen zijn het antwoord op de vraag wat geschikt schoeisel is. De klompen zijn namelijk comfortabel én duurzaam, waardoor ze lang mee gaan. Niet voor niets heeft deze klomp al jaren geleden naam gemaakt in de medische zorg en lopen professionals in ziekenhuizen, tandartspraktijken en dierenartspraktijken er letterlijk mee weg. De populariteit van de klomp is te verklaren door de volgende redenen!

Topkwaliteit gegarandeerd

Het Deens merk Sanita staat bekend om het maken en leveren van producten die gemaakt zijn van topkwaliteit. De klompen zijn dan ook gemaakt van polyurethaan, waardoor het schoeisel zowel flexibel, stil als schokabsorberend is. Oftewel, dit is de ideale formule voor mensen die lang op hun benen moeten staan en veel heen en weer moeten lopen. Dat maakt de Sanita klomp geschikt voor diverse intensieve beroepen in bijvoorbeeld de zorg, bouw en agrarische sector, waar veel van je voeten wordt verlangd.

klompen
Sanita klompen zijn van hoge kwaliteit.

Een Sanita klomp voor elk werkveld

Er zijn verschillende soorten Sanita klompen te koop. Afhankelijk van jouw vakgebied en wensen kun je zo altijd de klomp vinden die aansluit op al je wensen en behoeftes. Medische klompen staan bijvoorbeeld bekend om hun een leren voetbed en een goede pasvorm, wat zowel steun biedt op de juiste plekken rondom de voet, als comfort tijdens lange, hectische diensten. Daarnaast zijn er werkklompen te koop voor diverse sectoren, zoals de zorg, bouw, transport of agrarische sector. Deze klompen zijn voorzien van een antislip zool en eveneens goede pasvorm, zodat jij veilig en comfortabel te werk kan gaan. Naast werkklompen zijn er ook werkschoenen van Sanita verkrijgbaar, vaak uitgevoerd met stalen neuzen voor een extra stukje veiligheid in jouw werkomgeving.

Sanita klompen in trendy uitvoeringen

De klompen van Sanita zijn verkrijgbaar in diverse designs. Zo zijn de klompen te koop in verschillende soorten trendy uitvoeringen met bijvoorbeeld riempjes. Daarnaast heb je keuze uit verschillende kleuren en diverse vrolijke prints. Met zo’n motiefje wordt jouw werkoutfit een stuk leuker en unieker! Daarnaast kan je, heel belangrijk, voor extra comfort kiezen door te gaan voor een open of dichte hiel of geperforeerde voorkant voor extra ventilatie in de klomp. Zo kun je de klomp kiezen die voor jou het prettigst voelt en werkt. Comfort tijdens je dienst is immers van belang om goed je werk uit te kunnen voeren op kort én op langer termijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *