3 Tips om je personeel te huisvesten

huisvesten

Volgens de statistieken over zakenreizen van 2020 reizen alleen al in Europa 1,3 miljoen mensen dagelijks voor zakelijke doeleinden. 53% van de zakenreizigers heeft een baan als professional, manager, technisch assistent en 28% als verkoop- of servicemedewerker. Dit weerspiegelt elke dag een groot aantal zakenreizigers, wat aangeeft dat de organisatie gelooft dat reizen waarde toevoegt aan haar medewerkers en aan de groei van de organisatie. Jij wilt er als organisatie zeker voor zorgen dat je arbeidsmigranten een comfortabele verblijfplaats hebben tijdens uitzendwerk in het buitenland. Houd er rekening mee dat handige huisvesting hun productiviteit op hun nieuwe tijdelijke werkplek zal verbeteren.

Drie tips voor het garanderen van geschikte huisvesting arbeidsmigranten
Er zijn drie tips om je personeel te helpen en hun welzijn te verzekeren:

1. Legale en gecertificeerde personeelshuisvesting
Legale en gecertificeerde huisvesting garandeert hygiëne, veiligheid en de kwaliteit van de huisvesting. In Nederland kunnen bijvoorbeeld alleen personeelshuisvesting die aan de norm voldoen het certificaat Stichting Normering Flexwonen (SNF) behalen. Jaarlijkse inspecties zorgen ervoor dat de huisvesting van het personeel altijd aan de norm kan voldoen.

huisvesting

2. Professioneel en flexibel huisbeheer
Een goed georganiseerd woningbeheer ontzorgt alle bewoners van de woning. Routine-inspecties en 24/7 managementdiensten stellen migrerende werknemers in staat zich veilig te voelen, omdat in kortere tijd aan hun behoeften kan worden voldaan. Een goed georganiseerd huisbeheer vermindert ook de verwarring van migrerende werknemers bij het begrijpen van de lokale huisvestingsregels. Bovendien zal het hebben van een flexibele opzegtermijn en zonder onverwachte kosten het vertrouwen van migrerende werknemers winnen.

3. Persoonlijke, geografische en term factor
Rekening houdend met hun persoonlijke factor, worden huurwoningen aangepast aan hun reisstatus: alleen of met familie. Bovendien zal de locatie dichter bij hun werkplek hun tijd en moeite zeker besparen om hun werkplek te bereiken. Als je naar de termfactor kijkt, zijn volledig gemeubileerde woningen altijd goed voor kortdurende arbeidsmigranten.

Wat gebeurt er als er geen huisvesting arbeidsmigranten in de buurt beschikbaar zijn?

Alternatief
Hoe zit het met het huisvesten van je migrerende werknemers op je eigen beschikbare plaatsen? Er is een mogelijkheid om je onroerend goed te verhuren via een bemiddelaar. Kies altijd een verantwoordelijke bemiddelaar om ervoor te zorgen dat je onroerend goed wordt verzorgd terwijl jij maandelijks inkomen krijgt.

Conclusie
Behandel je arbeidsmigranten altijd zoals ze thuis zijn door deze 3 tips te volgen. Zodra zij zich thuis voelen, zult jij verrast zijn door wat zij voor je organisatie kunnen betekenen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *